Staub Ovenschaal Ovaal 28cm
Oorspronkelijke prijs was: €99,95.€79,95Huidige prijs is: €79,95.
Op voorraad
Beschrijving
Staub Ovenschaal Ovaal 28cm
Staub Ovenschaal Ovaal 28cm: Professionele chef-koks zoals Paul Bocuse zweren bij de gietijzeren potten en pannen van Staub. Gietijzer geleidt warmte uitzonderlijk goed: het bereikt een hoge temperatuur en geeft deze warmte gelijkmatig en geleidelijk af aan de ingrediënten in de pot. Dat maakt deze Staub gratineerschaal ideaal voor ongeëvenaard sappige gerechten boordevol smaak.
De gietijzeren schaal is ook perfect om ovenschotels en gratins te maken of om voedsel te bruinen op verschillende warmtebronnen. Daarnaast kunt u in deze Staub Ovenschaal Ovaal 28cm een lekker stoofpotje of gebraad bereiden. De geëmailleerde matzwarte binnenkant stooft de ingrediënten intensief en zorgt ervoor dat het gerecht zijn natuurlijke smaken behoudt. Dankzij de inhoud van 1,6 l is deze gratineerschaal groot genoeg om een hoofdgerecht voor twee of een bijgerecht voor vier personen te maken. Dankzij de grepen aan beide zijden kunt u de schaal gemakkelijk vasthouden. Trakteer uw vrienden en familie op een sappige stoofschotel, krokante gratin of geurige ovenschotel in deze mooie, praktische gratineerschaal Staub Ovenschaal Ovaal 28cm .
- Duurzaam geëmailleerd gietijzer verdeelt hitte gelijkmatig
- Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie, en de oven
- Stapelbaar, zo bespaar je plaats
- Eenvoudig te reinigen
Staub Ovenschaal Ovaal 28cm :De voordelen van geëmailleerd gietijzer:
- De voedingswaarden en volle aroma’s van alle ingrediënten blijven bewaard. Vlees droogt niet uit en groenten blijven heerlijk zacht.
- Wat je ook in de cocotte van STAUB klaarmaakt, je kunt altijd rekenen op een lekker en voedzaam resultaat!
- Bij de Centraal-Aziatische culinaire tradities worden de robuustheid en warmte behoudende eigenschappen van gietijzer al duizenden jaren naar waarde geschat.
- Gietijzer is een sterke verbinding van met koolstof verrijkt ijzer en één van de beste materialen om warmte vast te houden, opnieuw langzaam vrij te geven en perfect gelijkmatig te verdelen.
- Eenmaal dat de gietijzeren pan is opgewarmd, kun je dankzij de warmte behoudende eigenschappen je vuur op de laagste stand zetten. Zo kan het gerecht verder sudderen en bespaar je energie tijdens de bereiding.
- Gietijzer leent zich ook om koude vast te houden. Als je je gerecht in een gietijzeren pan in de koelkast plaatst, blijft het bij het opdienen op tafel lange tijd koel.
- Emaille bestaat hoofdzakelijk uit glas en is zeer sterk.
- Geëmailleerd gietijzer is geschikt voor alle vuren, waaronder inductie.
Elk gietijzeren product is uniek en het resultaat van een traditioneel productieproces in hartje Frankrijk, in MERVILLE. Met zijn vindingrijke innovaties slaagde STAUB erin om de voordelen van de cocotte te optimaliseren. Zo creëerde het merk een uniek aanbod dat chef-koks over de hele wereld weet te overtuigen. Ook jij kunt genieten van de voordelen die STAUB biedt: bereid je gerechten en serveer ze daarna meteen op tafel.
Extra informatie
Merk | |
---|---|
Productsoort | |
Kleur | |
Diameter | |
Materiaal | |
Warmtebron |