Lampe Berger Huisparfum Splendeur Vanillee-1L

29,95

Op voorraad

Beschrijving

Lampe Berger Huisparfum Splendeur Vanillee-1L

Lampe Berger Huisparfum Splendeur Vanillee-1L: Vul uw ruimte met een warme sfeer met deze Lampe Berger huisparfum Splendeur Vanillée 1 liter, dat uw huis verandert in een cocon van zachtheid en elegantie.

Bourbon vanille, een verpersoonlijkte natuurkracht, een verleidelijke storm. Splendeur Vanillée is warm, rond en weelderig en doet denken aan Madagaskar vanille. Het is het portret van een ideale vanille. Het warme, intense spoor van rum en accenten van patchouli wordt gecontrasteerd door frisse citrusnoten en onderstreept door een dichtere noot van cacao.

Verrijk uw parfumbeleving met hetLampe Berger Huisparfum Splendeur Vanillee-1L. Dit huisparfums belichaamt een ware viering van verfijnde aroma’s.

Splendeur Vanillée opent met sprankelende noten van sinaasappel, mandarijn en kardemom, die een warme sfeer creëren. In het hart vermengt zwarte peper zich met een akkoord van rum en cacaoboon, wat een exotische en intrigerende sensatie oproept. De basisnoten onthullen de rijkdom van Bourbon vanille, verheven door sandelhout en patchouli, en bieden een troostende zoetheid.

Dit huisparfum van 1 liter is perfect voor uw Lampe Berger en zorgt voor 40 uur verspreiding en tot 160 uur parfumering. Het transformeert uw huis in een oase van rust, terwijl de omgevingslucht wordt gezuiverd. Herontdek het plezier van het parfumeren van uw huis met de Lampe Berger huisparfum Splendeur Vanillée 1 liter.

De geur is opgebouwd uit topnoten, hartnoten en basisnoten:

Topnoten: Sinaasappel, Mandarijn, Kardemom
Hartnoten: Zwarte peper, Rumakkoord, Cacaoboon
Basisnoten: Bourbon Vanille, Sandelhout, Patchouli

De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

Extra informatie

Productsoort

Merk

Serie

Geurfamilie

Inhoud