Maison Berger Geurstokjes Giftset Splendeur Vanillee

18,00

Op voorraad

Beschrijving

Maison Berger Geurstokjes Giftset Splendeur Vanillee

Maison Berger Geurstokjes Giftset Splendeur Vanillee: Verfraai uw ruimte met deze parfumsticks. De tijdloze transparantie onthult harmonieuze rondingen, terwijl het huisparfum Splendeur Vanillée een onweerstaanbaar exotisch accent toevoegt.

Bourbon vanille, een verpersoonlijkte natuurkracht, een verleidelijke storm. Splendeur Vanillée is warm, rond en weelderig en doet denken aan Madagaskar vanille. Het is het portret van een ideale vanille. Het warme, intense spoor van rum en accenten van patchouli wordt gecontrasteerd door frisse citrusnoten en onderstreept door een dichtere noot van cacao.

Topnoten: Sinaasappel, Mandarijn, Kardemom
Hartnoten: Zwarte peper, Rumakkoord, Cacaoboon
Basisnoten: Bourbon vanille, Sandelhout, Patchouli

De Maison Berger Geurstokjes Giftset Splendeur Vanillee is een decoratief object met een tijdloze elegantie. De harmonieuze lijnen en het transparante glas passen perfect bij alle interieurstijlen en voegen een subtiele verfijning toe.

Het huisparfum Splendeur Vanillée is een ware zintuiglijke ervaring. Laat u betoveren door de noten van sinaasappel, mandarijn en kardemom, die uitmonden in een hart dat zowel kruidig als zoet is, een combinatie van zwarte peper, rum en cacaoboon. Deze parfumreis wordt zachtjes afgesloten met basisnoten van Bourbon vanille, sandelhout en patchouli, die een omhullende zachtheid in uw huis brengen.

Het transparante glas van de Maison Berger Geurstokjes Giftset Splendeur Vanillee benadrukt het parfum die het verspreidt en creëert een visueel spektakel dat net zo aantrekkelijk is als het parfumspoor. Overweeg onze navullingen voor parfumverspreiders om de ervaring te verlengen. Met de parfumsticks Splendeur Vanillée en de navulling voor parfumverspreiders van 100ml, transformeert u uw huis in een ware oase van welzijn.

Tips voor gebruik:

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.

Extra informatie

Productsoort

Merk

Serie

Geurfamilie

Inhoud