Lampe Berger Huisparfum Coco Monoi-500ml

16,95

Op voorraad

Beschrijving

Lampe Berger Huisparfum Coco Monoi-500ml

Lampe Berger Huisparfum Coco Monoi-500ml: Het parfum Coco Monoï, een concentraat van fruitige en zomerse geuren, is een ware must! Het doet denken aan zon en paradijselijke stranden met kokoswater als basisnoot.

Een zonnig en gourmand parfum, een geurcompositie waarin het lieflijke facet van de tuberoos de diepte van het vanillestokje omarmt. Zon, zand en Polynesische gelukzaligheid op een basisnoot van kokoswater.

Topnoten: Schilletje van Groene Sinaasappel, Mandarijn
Hartnoten: Oranjebloesem, Tuberoos, Kruidnagel
Basisnoten: Vanillestokje, Kokosnoot, Cederhout

Het Lampe Berger Huisparfum Coco Monoi-500ml nodigt u uit tot reizen, met zijn citrusachtige noten van schilletje van groene sinaasappel en mandarijn. De noten zijn vluchtig, maar laten toch een friszure, zoete en frisse geur in uw huis achter.
De bedwelmende tuberoos neemt het stokje vervolgens over, met nieuwe, honingzoete en warme geuren, die de diepe geur van vanillestokje mooi doen uitkomen. De basisnoot is kokosnoot, voor een vleugje exotisme.
Alles doet u denken aan de zomer, en daarmee aan vreugde en een goed humeur.

De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden.Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

 

Extra informatie

Merk

Serie

Productsoort

Geurfamilie

Inhoud