Lampe Berger Huisparfum Liliflora-1L

29,95

Op voorraad

Beschrijving

Lampe Berger Huisparfum Liliflora-1L

Lampe Berger Huisparfum Liliflora-1L:
Tover je huis om in een oase van rust met deze Liliflora huisparfum met haar vreselijk verleidelijke bloemengeur.

Het is veel meer dan alleen een parfum, het brengt een boodschap over van optimisme, modern geluk en een stralende glimlach.
Dit nieuwe Lampe Berger Huisparfum Liliflora-1L benadrukt het weldadige aura door middel van een verleidelijk bloemenhart, gecontrasteerd door een opwekkende citrusfrisheid en de kalmerende zoetheid van vanille. Een uitnodiging om dit moment van pure olfactorische gelukzaligheid aan te grijpen en van elk moment een unieke ervaring te maken.

Topnoten: Sinaasappel, Ylang, Iris
Hartnoten: Magnolia, Oranjebloesem, Arabische Jasmijn
Basisnoten: Droge amber, Vanille, Patchouli

Lampe Berger Huisparfum Liliflora 1L is een ware viering van vrouwelijkheid en optimisme.

Deze geur, rijk aan topnoten van sinaasappel, perzik, ylang ylang en iris, introduceert een citrusachtige, energieke sfeer. Het hart onthult de elegantie van magnolia liliflora, verrijkt met de zoetheid van oranjebloesem en de adel van witte ceder. De basisnoten, samengesteld uit droge amber, vanille, musk en heliotroop, bieden een verzachtende finish en een langdurig spoor. Deze kleurstofvrije geur garandeert een zuiver en respectvol gebruik van je Berger lamp.

Ideaal voor wie een sfeer van pure olfactorische gelukzaligheid wil creëren, zorgt deze Lampe Berger Huisparfum Liliflora-1L voor een langdurige geur, die elke kamer verandert in een unieke en gastvrije ruimte.

De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

Extra informatie

Productsoort

Merk

Serie

Geurfamilie

Inhoud