Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

279,00

Slechts 2 resterend op voorraad

EAN: 4009839308017 Artikelnummer: 34073-201 Categorieën: , , Tag: Merk:

Beschrijving

Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm: Met zijn lengte van 20 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor dit mes veilig te gebruiken is. Bovendien hebben de messen van Miyabi een Japans lemmetprofiel, waardoor de Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm hoogstaande snijprestaties en optimaal comfort biedt.

Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide poederstaal, ingebed in twee lagen staal. Het is met een hamer gesmeed, waardoor het een Tschumine-achtig uiterlijk krijgt. Bovendien ondergaat elk mes in de Miyabi 6000MCT-reeks verschillende ijshardingsprocessen op -196 °C om een rockwellhardheid van ongeveer 63 te bereiken. Het lemmet wordt aan beide zijden gepolijst en met de hand afgewerkt volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van pakkahout met een subtiel patroon en een indrukwekkende robuustheid en soepelheid. Dankzij de perfecte balans voelt het mes uiterst comfortabel aan en kunt u moeiteloos blijven werken. Daardoor is dit Miyabi mes een van de handigste messen in uw keuken.

Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm:

  • Lemmet met Tsuchime hamerpatroon
  • Het mes heeft een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal omringd met 2 lagen roestvrij staal. Zo is het lemmet zeer hard (ca. 63 Rockwell) en blijft het lang vlijmscherp
  • CRYODUR messen van ijsgehard staal zijn extreem stevig en blijven langer scherp
  • Authentiek Japans mesprofiel
  • Met de hand geslepen volgens het Honbazuke proces
  • Comfortabele, ergonomische greep uit cocobolo pakkahout
  • Met de hand vervaardigd in Seki, Japan
  • Handwas aanbevolen
  • Levenslange garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik

Er zijn wel 100 stappen en 42 dagen nodig om een mes de naam Miyabi waardig te maken. Elk mes komt via de handen van ervaren ambachtslui tot bij jou, zodat je steeds de beste kwaliteit krijgt. Onze messen worden gemaakt in Seki, dat al sinds de 14de eeuw Japan’s epicentrum voor zwaardsmeedkunst is.
Je krijgt het beste van twee werelden: Duitse ingenieurs en Japanse ambachtslui – samen goed voor enorme duurzaamheid en de scherpte van een scalpel.

Extra informatie

Productsoort

,

Merk

Serie

Hardheid

Lemmetlengte