Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm
€279,00
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm
Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm: De onvergelijkbaar scherpe santoku van Miyabi heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63 en is geschikt om vlees, vis en groente te snijden. Het heft van donker hout ligt comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm, waardoor u moeiteloos werkt. Het patroon, de snijprestaties, de slijtvastheid en de hardheid van dit mes zijn indrukwekkend.
De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan het authentieke Japanse lemmetprofiel, dat afgewerkt is met een hamergesmeed uiterlijk. De kern van het lemmet is gemaakt van MicroCarbide en ingebed in twee lagen staal. De tweezijdige, volgens de honbazuke-techniek geslepen snijrand maakt de 18 cm lange santoku van Miyabi ongeëvenaard scherp. Het heft is gemaakt van robuust, donker cocobolo-pakkahout en heeft de vorm van een zwanenhals, waardoor u moeiteloos met dit mes werkt. In het heft zit ook een balanssysteem verwerkt, waardoor u tijdens het snijden slechts weinig kracht moet uitoefenen. Met de Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm werkt u dus snel, schoon en uiterst nauwkeurig. Het kenmerkende Japanse ontwerp en de hoogstaande kwaliteit maken van dit mes uw favoriete keukenpartner.
Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm:
- Lemmet met Tsuchime hamerpatroon
- Het mes heeft een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal omringd met 2 lagen roestvrij staal. Zo is het lemmet zeer hard (ca. 63 Rockwell) en blijft het lang vlijmscherp
- CRYODUR messen van ijsgehard staal zijn extreem stevig en blijven langer scherp
- Authentiek Japans mesprofiel
- Met de hand geslepen volgens het Honbazuke proces
- Comfortabele, ergonomische greep uit cocobolo pakkahout
- Met de hand vervaardigd in Seki, Japan
- Handwas aanbevolen
- Levenslange garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
Er zijn wel 100 stappen en 42 dagen nodig om een mes de naam Miyabi waardig te maken. Elk mes komt via de handen van ervaren ambachtslui tot bij jou, zodat je steeds de beste kwaliteit krijgt. Onze messen worden gemaakt in Seki, dat al sinds de 14de eeuw Japan’s epicentrum voor zwaardsmeedkunst is.
Je krijgt het beste van twee werelden: Duitse ingenieurs en Japanse ambachtslui – samen goed voor enorme duurzaamheid en de scherpte van een scalpel.
Extra informatie
Productsoort | |
---|---|
Merk | |
Serie | |
Hardheid | |
Lemmetlengte |