Big Green Egg Basis Workshop
Basis Workshop
Heb je net een Big Green Egg gekocht, of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan is dit de ideale Workshop voor jou! Onze ervaren koks leren je alles wat je moet weten om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.
Wat ga je doen?
In de basis workshop starten we bij het begin. Wat zijn de voordelen van een Big Green Egg?Waarom wordt deze kamado door talloze topchefs over heel de wereld aanbeden? We leggen het allemaal aan je uit. Voor het bakken kan beginnen moet de Big Green Egg natuurlijk aangestoken worden, wat soms een lastige taak blijkt te zijn. Daarom laten wij zien hoe je dit zo simpel en snel mogelijk kan doen. Binnen 15 minuten staat het ei op 250 graden, klaar om te grillen! Daarna lopen we door de verschillende kooktechnieken die een Green Egg biedt, denk aan grillen, roken en bakken. En hoe krijg je je Egg nou op de ideale temperatuur voor jouw kooktechniek, ook door temperatuurbeheersing lopen we even heen. Na deze uitgebreide uitleg is het natuurlijk tijd om zelf aan de slag te gaan, met hulp van onze ervaren chefs tover je een heerlijk 3 gangen diner op tafel. Samen met een drankje uit onze brasserie kun je hier op een van de mooie plekjes op ons landgoed van genieten. Tussen het helpen door bakt de chef ook een paar van zijn favoriete lekkernijen, je zult niets tekort komen!
Overige Informatie
- De workshop duurt 4 uur
- 3 drankjes inbegrepen
- De specifieke gerechten die gemaakt zullen worden verschillen per workshop, tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven
- Capaciteit: 16 personen per workshop
- Voor beschikbare data klik je op onderstaande knop.
Boeken:
- Selecteer het aantal personen en druk op basisworkshop
- Zie de beschikbare data in de agenda
- Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)