End of content

End of content

Fonduepan

Fonduepan: Bij een kaasfondueset doop je ingrediënten in gesmolten kaas. Een traditionele kaasfondueset is gemaakt van aardewerk, dat direct reageert op het verhogen of ook verlagen van de temperatuur.

Ook krijgt de kaas hierbij geen kans om aan te koeken. De meeste kaasfonduesets zijn ook geschikt voor chocolade fondue.

Met een kaasfondueset heb je het juiste apparaat bij de hand voor een gezellige avond met vrienden of ook familie. Populaire kaassoorten voor een kaasfondue zijn gruyère, emmentaler en comté. De traditionele caquelon is gemaakt van aardewerk dat direct reageert op het verhogen of verlagen van de temperatuur. Die directe reactie is belangrijk om te voorkomen dat de kaas ook aanbrandt. Naast dat je de fondueset gebruikt voor kaas, is 'ie ook geschikt voor een bouillon- of chocoladefondue.

We hebben naast deze fonduepannen ook nog een ruim assortiment aan andere soorten pannen. Bekijk hiervoor ons complete aanbod aan pannen.