• Visbijbel

    Visbijbel

    33,99

    Visbijbel Visbijbel: De visbijbel helpt bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen. De bereidingen staan stap voor stap beschreven met duidelijke foto’s en instructies. Thema:Vis Uitgegeven door:Carrera Culinair Editie:Hardcover Auteur:Olphen, B. van Druk:jun 2014 Hoogte (mm):220 Breedte (mm):163 Diepte (mm):44 Aantal pagina’s:496

  • Vleesbijbel

    Vleesbijbel

    34,99

    Vleesbijbel Vleesbijbel: Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meester slager je de kneepjes van…

  • Wildbijbel

    Wildbijbel

    33,99

    Wildbijbel Wildbijbel: helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken…