• De Zilveren Lepel

    De Zilveren Lepel

    52,99

    De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel: Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt dit boek al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken. Deze herziene editie telt meer dan 2.000 eenvoudige…

  • Lekker Hollands

    Lekker Hollands

    27,99

    Lekker Hollands Lekker Hollands: De Hollandse hits van toen en nu: dat zijn de recepten in Lekker Hollands van Rudolph van Veen. Een ode aan de Nederlandse keuken door Nederlands bekendste chef! Meer dan 70 recepten van toen en nu: is een ode aan de Nederlandse keuken. Want Japans, Thais of Italiaans, het is allemaal…

  • De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum

    De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum

    24,99

    De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum:  Na het wereldwijde succes van de eerste editie van De Zilveren Lepel voor kinderen ter gelegenheid van het tienjarig jubileum is er nu een volledig herziene uitgave van dit ‘volwassen’ kinderkookboek voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Het boek bevat 42 authentieke, regionale Italiaanse recepten…

  • Aan tafel met de Zoete Zusjes

    Aan tafel met de Zoete Zusjes

    22,50

    Aan tafel met de Zoete Zusjes Aan tafel met de Zoete Zusjes: Aan tafel met de Zoete Zusjes is het nieuwe kookboek van Saar en Janna boordevol gezonde en lekkere recepten voor iedere dag. Dit is hét kookboek voor gezinnen van nu! Gezond, snel, eenvoudig en kidsproof: Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft voor…

  • Basics to Brilliance -Donna Hay

    Basics to Brilliance-Donna Hay

    39,99

    Basics to Brilliance-Donna Hay Basics to Brilliance-Donna Hay: Schitterend nieuw boek! In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je recepten repertoire uit. Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte…

  • De bakatlas

    De bakatlas

    35,00

    De bakatlas De bakatlas: Overal ter wereld wordt gebakken. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil’s foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er…

  • De vega atlas

    De vega atlas

    35,00

    De vega atlas De vega atlas: De Vega Atlas neemt je mee op een vegetarische wereldreis. De Vega Atlas neemt je mee op een vegetarische wereldreis In dit boek laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende…

  • Donna Hay-Too Easy

    Donna Hay-Too Easy

    32,50

    Donna Hay-Too Easy Donna Hay-Too Easy: Elke dag iets overheerlijks op tafel zetten hoeft geen uitdaging meer te zijn – met dit boek is koken too easy! Ontdek tijdbesparende shortcuts om al je favorieten supersnel klaar te maken! Met een paar vaste items uit je voorraadkast en verse ingrediënten verander je in no-time deze recepten…

  • Het vega slowcookerboek

    Het vega slowcookerboek

    22,99

    Het vega slowcookerboek Het vega slowcookerboek: Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met ‘Het vega slowcookerboek’ van Sabine Koning – bekend van OhMyFoodness – maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker. In dit heerlijke kookboek staan maar liefst 75 verrassende recepten voor in de slowcooker – van wereldgerechten…

  • Simpel en Puur voor elke dag

    Simpel en Puur voor elke dag

    27,99

    Simpel en Puur voor elke dag Simpel en Puur voor elke dag: Elke dag genieten van simpele & pure recepten, die ook nog eens glutenvrij & lactosevrij te maken zijn Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? Of dat nu op een doorsnee doordeweekse avond is, of als je echt…

  • Masterclass Hamburgers

    Masterclass Hamburgers

    19,99

    Masterclass Hamburgers Masterclass Hamburgers: De ultieme verzameling hamburgers in één boek! Nog nooit heb je zoveel over burgers kunnen lezen als in dit boek Masterclass – Hamburgers van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en…

  • Bowls of Goodness

    Bowls of Goodness

    24,99

    Bowls of Goodness Bowls of Goodness van Nina Olsson geeft iedereen de kans om moeiteloos een zalige en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Bowls of Goodness is een oogstrelend kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke maaltijden in een kom. Aan de hand van een verzameling vegetarische recepten voor…

  • Masterclass Slowcooker

    Masterclass Slowcooker

    17,99

    Masterclass Slowcooker Masterclass Slowcooker: In Masterclass leer je van dé experts alles over één thema! In dit boek laat Bas Robben met meer dan 60 recepten zien hoe je eenvoudig de meest veelzijdige recepten met je slowcooker kunt maken. Geniet van een heerlijk geurende curry of langzaam gestoofd buikspek in een rijke saus. Diverse vlees-,…

  • De groene bakplaat

    De groene bakplaat

    25,99

    De groene bakplaat De groene bakplaat: In dit boek staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd. Denk aan curry van geroosterde wortel…

  • De makkelijke bakplaat

    De makkelijke bakplaat

    25,99

    De makkelijke bakplaat De makkelijke bakplaat: In dit boek van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van ‘De zoete bakplaat’ en ‘De groene bakplaat’ is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd…

  • De wereldse bakplaat

    De wereldse bakplaat

    25,99

    De wereldse bakplaat De wereldse bakplaat :In dit boek neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip…

  • Donna Hay-The Fast Five

    Donna Hay-The Fast Five

    34,99

    Donna Hay-The Fast Five Donna Hay-The Fast Five: Snelle, verrukkelijke smaaktwists De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog eens spectaculair uitzien: dat is Donna Hay. In The Fast Five komt ze met verrukkelijke upgrades voor dé klassiekers uit de doordeweekse keuken. Vertrouwde favorieten als pasta, lasagne en taco’s zijn weer als…

  • Brood uit eigen oven

    Brood uit eigen oven

    28,99

    Brood uit eigen oven Brood uit eigen oven: Zelf brood bakken: leer alle fijne kneepjes van Levine van Doorne Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs. De filosofie…

  • Broodjes uit eigen oven

    Broodjes uit eigen oven

    20,99

    Broodjes uit eigen oven Broodjes uit eigen oven: De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes,…

  • Het Kaasboek

    Het Kaasboek

    39,99

    Het Kaasboek Het Kaasboek: De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen…

  • Pien laat haar eten zien

    Pien laat haar eten zien

    26,99

    Pien laat haar eten zien Pien laat haar eten zien: Maak van elke dag een dinner party met meer dan 50 heerlijke, feestelijke, no-nonsense recepten Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand… Die…

  • Dim Sum en Dumplings

    Dim Sum en Dumplings

    22,50

    Dim Sum en Dumplings Dim Sum en Dumplings: Dim sum, dumplings & meer Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat…

  • Mega Salades

    Mega Salades

    19,95

    Mega Salades Mega Salades: In een bowl, op een bord, als bijgerecht en verschillende dressings: het boek is compleet. De recepten zijn vegetarisch, met vlees of vis en overzichtelijk stapsgewijs beschreven. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden voor een salade en laat je overhalen tot bereiding door de mooie foto’s. Een mooi boek om…

  • Midden-Oosterse Salades

    Midden-Oosterse Salades

    25,95

    Midden-Oosterse Salades Midden-Oosterse Salades: Seizoenssalades & gerechten om te delen. Dit boek biedt Midden-Oosterse seizoenssalades en een keur aan bijgerechten, smaakmakers en dipsauzen Magische Midden-Oosterse salades & meer Mooie seizoensgebonden Midden-Oosterse salades op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om te delen. Maak kennis met de originele combinaties van de Joods-Irakese Shuki Rosenboim en geniet…